Speciale BehandelingenHuidverjonging

Een collageen boost, een stevigere huid en een frissere uitstraling: de MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering.

HOE WERKT HET?

De huid neemt het licht van de MedCos IPL op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. De huid zal frisser en jonger tonen en de textuur van de huid verbetert zienderogen.

Tussen de behandelingen ligt een periode van 1 à 2 weken, doorgaans is na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering zichtbaar. De duur van een behandeling varieert van 30 tot 45 minuten. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden.

Prijs per behandeling is €59,-

Prijs van een kuur behandeling in overleg.

Acne behandeling:

Een rustige huid en een sterke vermindering van roodheid: de MedCos IPL-methode behandelt veilig en effectief vele vormen van acne.

HOE WERKT HET?
Het hoogenergetische licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Deze warmte bestrijdt de bacterie P. Acnes. Vooral deze bacterie is verantwoordelijk voor het ontstaan van acne.
Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.
Prijs Per behandeling is €59,00
Prijs van een kuur behandeling in overleg.

Couperose behandeling:

Heeft u last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op de benen? De MedCos IPL-methode pakt vele vormen van couperose en spider naevi aan. Het hoogenergetische licht van de MedCos IPL ‘verwijdert’ de storende verwijde bloedvaatjes.
HOE WERKT HET?

De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en leiden dit vervolgens naar de wanden van de vaatjes. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen / vervagen de verwijde bloedvaatjes.

Prijs per behandeling €59.00

 

microdermabrasie:

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu weten we dat we ook een geweldig resultaat kunnen bereiken op een milde en pijnloze manier.

Prijs per behandeling €49,00

 

Microblading 3D hairstrokes:

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek.

Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

Prijs:€250 incl nabehandeling.

Touch up behandeling   €125