Gezichtsbehandeling


 

Dr.-Grandel-1
kennismakingsbehandeling van 60 min          €29,95.

 

Korte gezichtsbehandeling:

VITAMIN FITNESS         € 37.50
vitaliserende korte behandeling
Biedt een maximum aan vitaliteit voor de teint in een minimum aan tijd. De huid wordt op milde wijze van schadelijke stoffen ontdaan, krijgt nieuwe stralingskracht en een beschermingsreserve tegen milieu-invloeden. VITAMIN FITNESS is een mini-wellnessvakantie voor de huid (ca. 60 min).
QUICK FACIAL           € 37.50
intensieve korte behandeling voor elk huidtype
QUICK FACIAL biedt intensieve verzorging waar weinig tijd voor nodig is; ideaal voor als u haast heeft. Ook als voorbereiding voor een bijzondere make-up, of gecombineerd met lichaamsbehandelingen, waardoor u de dag stralend tegemoet kunt zien (ca. 60 min).

 

Pre-Age:

HYDRO MARINE                  € 50,-
voor de vochtarme huid
Verfrissend als een bad in de zee vult HYDRO MARINE de moisturizers van de huid aan. Zij gaat individueel in op de behoeften van de wat drogere, vochtarme huid alsmede van de vochtarme gemengde huid (ca. 90 min).
Deluxe behandeling:            €107,50

hydro marine met oogmasker en hoofd- en oormassage (ca. 90min)

VITAMIN INTENSE                    € 55,-
vitaliserende intensieve behandeling
De vitaminen A, C en E bouwen een beschermingsreserve op tegen milieubelastingen en beschermen tegen voortijdige huidveroudering. Vitale stoffen uit de kiwi en de Acerola-kers zorgen voor een in alle opzichten perfecte uitstraling. Buitengewone texturen en heerlijk fruitige geuren ronden het wellness-gevoel af (ca. 90 min).

Anti-Age:

ANTI-AGE LIFTING EFFECT         € 59,-
reduceert lijnen en mimiek rimpeltjes, verbetert de elasticiteit
Een buitengewoon efficiënte werkstofcocktail werkt straktrekkend en verstevigend op het weefsel. »Contour Lifting«, een speciale massagetechniek, bevordert bovendien het straktrekkende effect. Alle soorten lijnen en rimpeltjes worden geminimaliseerd en de teint krijgt een duidelijk jongere uitstraling (ca. 90 min).
ANTI-AGE SENSATION          € 59,-
tegen de tekenen des tijds
Een buitengewone selectie van zeer werkzame producten en de massage met de beauty stones vormen samen een unieke verjongingskuur voor een zacht glanzende en gladde teint (ca. 90 min).
 
SKIN REPAIR                   € 55,-
voor de veeleisende, droge huid
SKIN REPAIR activeert de huid eigen lipideproductie en voorziet de huid van buitenaf doelgericht met vet, vocht en regeneratie stimulerende werkstoffen. De huid ziet er gladder uit, de teint straalt zacht en fris. De huid behoudt haar veerkracht (ca. 90 min).
EYE CARE LIFTING          € 15,-

voor de gevoelige huid rond de ogen

De bijzonder tere huid rondom de ogen heeft door mimiek, dagelijks opmaken, weinig slaap en stress erg veel te lijden. EYE CARE LIFTING werkt hydraterend en gladtrekkend en ondersteunt de elasticiteit (ca. 20 min).
PERFECT DECOLLETÉ        € 30,-
speciale behandeling voor hals en decolleté
De huid van hals en decolleté is niet goed beschermd en heeft vaak door de houding overdag of tijdens het slapen bovenmatig te lijden. PERFECT DECOLLETÉ strijkt deze bijzonder veeleisende huidzones glad en optimaliseert en jeugdige verschijning (ca. 45 min).

Gevoelige huid:

De gevoelige huid kan zichzelf maar moeilijk tegen milieu-invloeden beschermen. Zij reageert sterker en zichtbaar op irritaties van buitenaf. Kalmerende behandelingen van DR. GRANDEL werken rustgevend op de huid en verbeteren de huid eigen bescherming.
 
SENSITIVE BALANCE             € 37.50
voor de gevoelige huid
De SENSITIVE BALANCE behandelingsvarianten kalmeren de gevoelige huid. Plantenextracten en verzorgende natuurlijke oliën verzachten irritaties en zorgen voor voldoende vocht. De huid voelt weer prettig aan (ca. 60 min).
ULTRA SENSITIVE               € 52,-
voor de overgevoelige huid
Gaat kalmerend en irritatieverzachtend op de extreem gevoelige huid in. Speciale werkstoffen doordrenken de huid met vocht en ondersteunen de huid eigen beschermingsmechanismen. ULTRA SENSITIVE zorgt voor maximaal welzijn. Jeuk, branden, kriebelen en een strak gevoel  verdwijnen (ca. 90 min).
 

Onzuivere huid:

De ene onzuivere huid is de andere niet. Het goede nieuws is: u kunt er iets tegen doen.
SEBOCONTROL                     € 39,50
voor de vettige onzuivere huid
Zo krijgt u grip op onzuiverheden en een vettige glans! Deze behandeling werkt doelgericht tegen talgoverproductie en verzacht ontstekingen. De beloning is een egaal, helder en mat huidbeeld (ca. 60 min).
DERMABALANCE               € 37,50
voor de vochtarme onzuivere huid
Het verzorgen van de onzuivere en tegelijkertijd vochtarme huid is een uitdaging. DERMABALANCE maakt ruwe plekken glad, gaat ontstekingen tegen, verwent de huid met veel vocht en werkt kalmerend en harmoniserend op het huidbeeld (ca. 60 min).

Overpigmentering:

LIGHT EFFECT
bij overpigmentering of pigmentvlekken
Een intensieve behandeling voor de huid met de neiging tot overpigmentering. Zij geeft de huid haar stralingskracht terug en laat de teint weer smetteloos stralen.
AHA-Peeling (Alpha Hydroxy Acid)            € 65,-

vermindert lijnen en rimpeltjes door de oplossende werking van fruitzuren
strijkt de teint glad en harmoniseert haar compenseert rode vlekjes, onzuiverheden en pigmentvlekken.verfijnen acne littekens en grove poriën.

werkt bij regelmatig gebruik zichtbaar en voelbaar verjongend.

(c.a 75 min)

fp1photo1beautyxpress1_b